Відомство Богатирьової роздало на тендерах ще 103 мільйони

П'ятниця, 13 липня 2012, 10:58

Міністерство охорони здоров’я України 2-6 липня за результатами тендерів уклало низку угод на придбання лікарських засобів для лікування онкологічних хворих дорослого віку, хворих із серцево-судинними і судинно-мозковими захворюваннями, продукти лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію, та комплекти для діалізу на загальну суму 103,48 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Найбільші підряди отримали ТОВ "Людмила-Фарм" Олени Миронової та її брата Костянтина Грошева (38,04 млн гривень) і ПрАТ "Альба Україна" (25,88 млн гривень), яке належить кіпрській фірмі "Laona Public Company Limited".

Ці компанії минулого року стали фаворитами МОЗ Олександра Аніщенка, зумівши підняти свої тендерні здобутки відповідно вдвічі та втричі у порівнянні з 2010 роком.

Реклама:

ПАТ "Фармстандарт-Біолік", до складу акціонерів якого входить син міністра Олександр Богатирьов, отримає 7,94 млн гривень.

ТОВ "Фармадіс" Сергія Сіори отримає 13,50 млн гривень.

Донецьке ТОВ "Фра-М" Сергія Ходоса і Павла Свистуна – 6,07 млн гривень.

Також підряди отримали ТОВ "Центрофарм" (5,47 млн гривень), ТОВ "ТД "Конвалія-М" (5,27 млн гривень), ПрАТ "Біофарма" (0,80 млн гривень) і ТОВ "Ренарт" (0,47 млн гривень).

З врахуванням цих закупівель МОЗ під керівництвом Раїси Богатирьової в 2012 році провело тендери на загальну суму 418,5 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: