Фонд держмайна не зміг продати Керченський судноремонтний

Четвер, 12 липня 2012, 15:55

Фонд державного майна скасував запланований на четвер конкурс із продажу єдиного цілісного майнового комплексу ДП "Керченський судноремонтний завод" (КСРЗ, АРК).

Конкурс скасований у зв'язку з відсутністю поданих на участь у конкурсі заявок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу приватизаційного відомства.

Тим часом, за інформацією джерел агентства в ФДМ, до конкурсу з продажу КСРЗ на сьогодні вже виявили інтерес два потенційні учасниці, назви яких не розголошуються.

"На конкурс із продажу єдиного цілісного майнового комплексу КСРЗ були подані кваліфікаційні документи від двох претендентів. У зв'язку з тим, що безпосередньо заявки на участь у конкурсі, необхідні для його проведення, претенденти не подали, конкурс скасований", - уточнив співрозмовник агентства.

Реклама:

"Можливо, потенційні покупці або поки не готові до участі в конкурсі, або вважають за краще, щоб він пройшов в інші терміни", - зауважив він.

Згідно з офіційним повідомленням ФДМ, стартова вартість продажу цілісного майнового комплексу ДП "Керченський судноремонтний завод", який планувалося виставити на конкурс в четвер, оцінюється в 31,31 млн гривень (у тому числі ПДВ – 5,22 млн гривень).

ДП "Керченський судноремонтний завод" спеціалізується в основному на ремонті морських і річкових суден різного призначення, будівництві маломірних суден, а також випуску продукції лиття.

Судремзавод розташований в бухті Керченської протоки, в центральній частині міста Керч. Частина активів підприємства перебуває у податковій заставі.

За даними підприємства, за підсумками першого кварталу 2012 року балансовий збиток підприємства оцінювався в 1,26 млн гривень, кредиторська заборгованість - в 23,93 млн гривень, дебіторська - в 1,42 млн гривень, вартість активів - в 29,26 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: