"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На центральних станціях метро Києва заборонили торгівлю

Четвер, 7 червня 2012, 15:27

Столичний метрополітен заборонив торгівлю на території 5 станцій в центрі міста.

Про це повідомили в КП "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

У підприємстві зазначили, що заборона введена з метою забезпечення безпеки перевезень пасажирів на період проведення фінальної частини чемпіонату Євро-2012 в Києві з 7 червня по 1 липня.

Торгова діяльність заборонена з пересувних об'єктів торгівлі на центральних станціях метрополітену, що прилягають до фан-зони: "Хрещатик", "Театральна", "Поштова площа", "Площа Льва Толстого", "Золоті ворота".

Реклама:

У дні проведення матчів чемпіонату 11, 15, 19 і 24 червня, а також 1 липня на станціях метрополітену не буде здійснюватися торговельна діяльність з пересувних об'єктів комерційної торгівлі та соціально-побутового призначення (МАФи, лотки).

У метрополітені пояснюють, що умовами діючих договорів передбачено, що при виробничій необхідності, загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій (у дні масових заходів тощо) "Київський метрополітен" має право встановлювати на станціях обмеження по роботі контрагентів, відповідно до яких ті повинні припиняти свою діяльність на відповідній станції і розбирати свої торгові об'єкти.

Станом на 7 червня було продовжено дію 43 договорів з підприємцями, які, зокрема, продають пресу на 135 торгових об'єктах, розташованих на території метрополітену.

Нагадаємо, з 7 червня до 2 липня станція "Майдан Незалежності" буде закрита для входу та виходу пасажирів.

У зазначений період станція працюватиме як пересадочна з лінії на лінію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: