"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров похвалився, що на Євро витратили менше, ніж у Польщі

Середа, 6 червня 2012, 11:10

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що Україна витратила на Євро-2012 менше, ніж Польща.

Про це він заявив на початку засідання уряду у середу.

"За два роки ми збудували стільки, скільки не будували за 20 років до цього. Аеропорти, стадіони, автомагістралі, залізниці, вокзали, мости, готелі, лікарні – вся ця інфраструктура слугуватиме Україні і після чемпіонату", - сказав він.

"І, до речі, витратили ми на підготовку у 6 разів менше, ніж Польща", - заявив прем'єр.

Реклама:

Він пояснив це тим, що Україна мала "економити, де можна".

"Адже на час підготовки до Євро не зупинявся соціальний і економічний розвиток держави. А це потребувало величезних коштів водночас з підготовкою до чемпіонату", - сказав він.

"Це наша відповідь на антиукраїнську кампанію, інспіровану внутрішніми і зовнішніми опонентами: "Ласкаво просимо в Україну. Ми відкриті і зацікавлені, щоб світ оцінював нас об’єктивно. На власні очі переконайтеся: яка у нас країна, які у нас цінності, які сподівання, які можливості і перспективи. Ми зробили все, щоб всі команди і кожен вболівальник отримали в Україні комфорт і безпеку, отримали радість від класного футболу", - додав він.

"Ми зробили все необхідне. Тепер справа за спортсменами, щоб свято відбулось. Щиро бажаю всім учасникам фіналу чесної, красивої гри і задоволення від перебування в Україні", - зазначив Азаров.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!