Ревізори із Росії схвалили українські сири

Середа, 6 червня 2012, 10:14

Центр гігієни та епідеміології в Москві завершив дослідження 55 зразків сиру виробництва українських підприємств.

Всі зразки відповідають вимогам російських стандартів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Росспоживнагляду.

За даними Росспоживнагляду, ідеться про продукцію ПП "КФ "Прометей" філія "Менський Сир" і ТОВ "Гадячсир", ПАТ "Пирятинський сирзавод" та ПАТ "Дубномолоко".

"Всі 55 зразків сиру щодо вмісту стеринів, масової частки вологи у знежиреній речовині відповідали вимогам Федерального закону від 12 червня 2008 №88-ФЗ "Технічний регламент на молоко і молочну продукцію", - ідеться в офіційному повідомленні.

Реклама:

Як відомо, з 5 по 9 червня комісія Росспоживнагляду планує провести інспекцію ще двох українських сироварів - ТОВ "Лозівський молочний завод" та ПП "Рось" філія "Охтирський сирокомбінат".

Як повідомлялося, наприкінці травня Росспоживнагляд дозволив чотирьом українським сироварам (ТОВ "Гадячсир", АТ "Пирятинський сир завод", ПП "КФ "Прометей" філія "Менський Сир" і "Дубномолоко") відновити постачання своєї продукції в Росію.

Заборона на імпорт була введена 7 лютого через невідповідність українських сирів нормам російського техрегламенту щодо молока і молочних продуктів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!