У Попова хочуть за рахунок інвесторів лагодити труби і будувати зупинки

П'ятниця, 22 червня 2012, 14:50

Київська міська державна адміністрація розраховує залучити інвестора для модернізації систем теплопостачання, водовідведення та водопостачання столиці.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні міськадміністрації № 1037 від 20 червня, пише газета "Дело".

Зазначені позиції були включені до переліку об'єктів, які потребують залучення інвестицій.

Комунальне підприємство "Київсистемменеджмент" визначене замовником підготовчих робіт для реалізації проекту із залученню інвестицій.

Реклама:

Також київська міська державна адміністрація має намір залучити інвестора для спорудження сучасних зупинних комплексів і павільйонів очікування на зупинках громадського транспорту.

Всього розпорядженням передбачено облаштування 2803 зупинок.

Так, у Голосіївському районі визначені 327 місць для облаштування зупинок, у Дарницькому - 315, у Деснянському - 315, у Дніпровському - 290, в Оболонському - 331, у Печерському - 129, у Подільському - 226, у Святошинському - 300, в Солом'янському - 278, у Шевченківському - 292.

Залучення інвестора відбудеться в ході проведення інвестиційного конкурсу.

Комунальне підприємство "Київпастранс" визначене замовником виконання робіт зі встановлення зупинок і замовником підготовчих робіт із проведення інвестконкурсу.

КП доручено розробити ТЕП (техніко-економічні показники) та пропозиції до умов інвестконкурсів.

Розгляд питань, пов'язаних із укладанням нових або пролонгацією існуючих інвестугод, які стосуються встановлення, облаштування та утримання зупинок громадського транспорту, КП доручено призупинити.

Як повідомлялося, в лютому Київміськадміністрація також вирішила залучити інвестора для реконструкції систем гарячого водопостачання житлових будинків із застосуванням поновлюваних джерел енергії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: