Плату за користування стаціонарним телефоном підвищать на 10%

Четвер, 21 червня 2012, 19:27

Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), на засіданні в четвер ухвалила рішення про підвищення граничних тарифів на користування основним телефонним апаратом у містах для населення і бюджетних абонентів на 10%: без погодинної оплати - на 2,48 гривні, з погодинною - на 2,24 гривні.

Про це йдеться у повідомленні відомства, передає "Інтерфакс-Україна".

Як говориться в повідомленні, в сільській місцевості тарифи для населення на цю послугу також будуть підвищені на 10%: без погодинної оплати - на 1,36 гривні без ПДВ, з погодинною оплатою - на 1,18 гривні без ПДВ.

Для небюджетних юросіб в містах вартість користування стаціонарним телефоном зросте на 5%, або на 1,86 гривні без погодинної оплати і на 10%, або 3,22 гривні - з погодинною оплатою.

Реклама:

Комісія зазначає, що розраховує на вступ в силу нових тарифів з 1 липня і вже направила своє рішення на реєстрацію в Мін'юст.

Згідно з повідомленням, з 1 листопада має послідувати нове підвищення тарифів.

При цьому в повідомленні йдеться лише про збільшення тарифів на користування телефоном в сільській місцевості ще на 10%.

НКРЗІ підкреслює, що одночасно вже на першому етапі зменшується розмір плати за встановлення телефону на 30% - до 70 гривень, а для юросіб - на 60%, до 100 гривень.

Нагадаємо, раніше ПАТ "Укртелеком" направило до НКРЗІ, листа з пропозицією підвищити тарифи на міський та сільський фіксований зв'язок на 10% у 2012 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!