Facebook відмовилася від єдиної віртуальної валюти в додатках

Середа, 20 червня 2012, 12:30

Соціальна мережа Facebook протягом декількох місяців переведе платежі в додатках на валюту, що використовується в країні проживання користувача.

Соцмережа фактично відмовляється від просування єдиної віртуальної валюти Facebook Credits як обов'язкової для використання в додатках, повідомляє РІА "Новости".

Для отримання віртуальної валюти соцмережі користувачеві потрібно було внести певну суму звичайних грошей у свій онлайн-гаманець, а потім обміняти її на "кредити".

Вартість одного "кредиту" в соціальній мережі складала близько 10 центів, сплатити їх можна було через платіжну систему PayPal, банківською карткою, через мобільний телефон або активувавши подарункову карту.

Реклама:

Водночас, наголошується у повідомленні Facebook, із часу запуску Credits багато розробників додатків створили власні віртуальні валюти для оплати товарів, зменшуючи потребу у єдиній віртуальній валюті в соцмережі.

Як відомо, Facebook запустила платіжну систему Credits в 2009 році, а з 1 липня 2011 року вона стала обов'язковою до застосування (але не єдино можливою) для всіх ігор і додатків Facebook.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: