"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Китайська економіка збереже стійке і здорове зростання - голова КНР

Неділя, 17 червня 2012, 20:04

Китайська економіка збереже стійке і здорове зростання.

Впевненість у цьому висловив голова КНР Ху Цзіньтао в інтерв'ю мексиканській газеті "Реформа" напередодні саміту "великої двадцятки" в мексиканському Лос-Кабос, передає "Итар-Тасс".

"Китайська економіка зберігає стабільний ріст. Стикаючись з складною і безрадісною зовнішньоекономічною ситуацією, Китай приймає цільові заходи по зміцненню і вдосконаленню макроекономічного регулювання, прискорюючи зміну моделі зростання, корегуючи економічну структуру і вибудовуючи довготривалі механізми заохочення внутрішнього попиту", - заявив глава китайської держави.

Ці заходи, за його словами, повинні забезпечити розвиток китайської економіки за рахунок таких "приводних ременів", як споживання, інвестиції і експорт, з тим, щоб забезпечити стабільний і здоровий ріст при одночасному підтриманні соціальної гармонії.

Реклама:

"Ми продовжимо здійснення активної податкової політики та обережної монетарної політики, підтримуючи баланс між забезпеченням стабільного та здорового зростання, коригуванням економічної структури та управлінням інфляційними очікуваннями", - сказав Ху Цзіньтао.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: