На проектування нового "Охматдиту" дали ще 12 мільйонів

П'ятниця, 15 червня 2012, 20:12

ДП "Укрмедпроектбуд" 6 червня уклало угоду з ТОВ "Укрпрофмед" на розроблення проектно-кошторисної документації на будівництво лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" вартістю 11,99 млн гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки "Укрпрофмед" є генпідрядником будівельних і проектних робіт.

В 2011 році компанія отримала підряди на будівельні роботи вартістю 200 млн гривень і 28 млн гривень на розробку проектно-кошторисної документації та інженерну підготовку майданчика.

Реклама:

Минулого року були виконані роботи з проектування у розмірі 1,37 млн гривень, що передбачає лише частину всієї Робочої документації об’єкту, необхідної для здійснення будівництва.

Загальна кошторисна вартість проектних робіт становить 18,02 млн гривень (без ПДВ).

Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит" – єдиний медичний заклад IV рівня на території України загальною потужністю 620 ліжок, в якому надається високоспеціалізована медична допомога дітям за 29 педіатричними спеціальностями.

Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу визначені прогнозні обсяги фінансування зазначених у робіт у 2012 році у розмірі 249 млн гривень.

Головним розпорядником бюджетних коштів є Національне агентство з питань Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів (Укрєвроінфрапроект).

Наказом Укрєвроінфрапроекту від 15.06.2011 № 346 функції замовника робіт з розроблення проектно-кошторисної документації та будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні "Охматдит" на вул. Чорновола, 28/1 у Києві покладені на державне підприємство "Інфраструктурні проекти" (правонаступник ДП "Укрмедпроектбуд").

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!