Автокав'ярні у Києві на час Євро не заборонені - Генпрокуратура

Середа, 13 червня 2012, 15:14

Генеральна прокуратура спростовує інформацію про те, що в Києві була заборонена діяльність автокав'ярень на час чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу наглядового відомства.

За результатами перевірки Генпрокуратура, зокрема, установила, що на сайті територіального управління Державної служби гірничого нагляду й промислової безпеки в Київській області й Києві була поширена недостовірна інформація про заборону з ініціативи управління на час ЧЄ-2012, експлуатації автокав'ярень у Києві.

За даними наглядового відомства, питання про безпеку експлуатації автокав'ярень справді було розглянуте 1 червня на нараді за участі заступника голови Київської міської державної адміністрації, керівника міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки й правопорядку.

Реклама:

"Однак рішення про заборону цього виду господарської діяльності не приймалося", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, раніше управління Держгірпромнагляду по Києву й області повідомило, що в Києві на час ЧЄ-2012 з футболу заборонена діяльність автокав'ярень.

У грудні 2011 року Держгірпромнагляд почав перевірку діяльності автокав'ярень.

Занепокоєння відомства викликає той факт, що пересувні автокав'ярні, які розташовуються в місцях масового скупчення людей, використовують балони зі скрапленим газом, які становлять потенційну небезпеку.

ЧЄ-2012 триває з 8 червня по 1 липня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!