"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров сподівається на зустрічі з Медведєвим закріпити спільний статус проекту АН-70

Вівторок, 12 червня 2012, 20:23

В рамках підготовки до засідання українсько-російського міжурядового комітету з торгово-економічного співробітництва, яке відбудеться 27 червня в Донецьку, прем'єр-міністр Микола Азаров провів засідання, за результатами якого зробив низку доручень.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Кабміну, засідання було присвячене питанню реалізації програми виробництва військово-транспортного літака Ан-70 в Україні.

Прем'єр доручив Міністерству фінансів розглянути і забезпечити цільове ритмічне фінансування цього проекту: "Ці кошти без затримок повинні йти на підприємство".

Азаров також заявив про необхідність вирішення технічних питань, узгодити їх з російською стороною і чітко зафіксувати ці позиції у відповідних документах.

Реклама:

"Виписуйте всі позиції до 27 червня, щоб ми могли все чітко з російськими обговорити і зафіксувати всі ці речі у відповідному протоколі", - додав Азаров.

Глава уряду також акцентував увагу на необхідності подолання всіх штучних перешкод, які існують на шляху реалізації створення ВТС Ан-70.

"Розробка літака вступила в завершальну стадію. Є замовники на великі партії цього літака", - зазначив Азаров, додавши, що після налагодження виробництва Міноборони України теж зможе закупити необхідну кількість літаків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: