"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"WebMoney Україна" каже, що блокуватиме рахунки учасників МММ-2012

Понеділок, 11 червня 2012, 14:12

Система інтернет-розрахунків "WebMoney Україна" (WMU) заявляє про намір блокувати інтернет-розрахунки учасників МММ-2012.

Про це йдеться в повідомленні WMU, передає УНІАН.

"У зв'язку з реорганізацією МММ і повідомленнями про спробу створення нової фінансової піраміди, нагадуємо, що подібна діяльність у рамках WebMoney Transfer суворо заборонена й блокується, з подальшою відмовою в обслуговуванні" - сказано в повідомленні.

У повідомленні зазначається, що для безпеки користувачів WMU відстежує і присікає спроби використання системи WebMoney Transfer у формуванні фінансових пірамід або структур мережевого маркетингу.

Реклама:

WMU підкреслює, що кожен користувач, який реєструється в системі WebMoney Transfer, акцептує "Угоду про трансферт майнових прав цифровими титульними знаками".

Пункт 5 документа говорить, що користувач системи WebMoney Transfer приймає на себе зобов'язання не здійснювати заборонених дій із використанням системи, її сервісів і сайту.

Серед іншого, йдеться про заборону на використання WebMoney Transfer для мережевого маркетингу.

"До переліку товарів і послуг, у розрахунках за які забороняється використання титульних знаків (WM), зокрема WMU, включено багаторівневий маркетинг, піраміди й матриці, бізнес-пакети. Користувачам, які порушують ці правила, ми відмовляємо в обслуговуванні" - заявляють у WMU.

Нагадаємо, що наприкінці травня ряд видань повідомили про те, що в терміновому порядку припиняють свою роботу офіси й осередки системи МММ-2011, всю готівку, що знаходилася в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку було вивезено в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулено й заблоковано.

Як повідомлялося, засновник фінансових пірамід МММ і МММ-2011 Сергій Мавроді 31 травня оголосив про створення нової фінансової піраміди, яка буде називатися МММ-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: