"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ викрила у Держфінпослуг злочинне угруповання

П'ятниця, 1 червня 2012, 20:49

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою м.Києва викрили організоване злочинне угруповання, члени якого вимагали та отримували хабарі від учасників ринку фінансових послуг за безперешкодну видачу ліцензій.

Про це повідомляє DT.UA із посиланням на прес-службу СБУ.

У вівторок, 29 травня, співробітники СБУ затримали службовця Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг при отриманні 3 тис. доларів хабаря від посередника.

В офісі посередника була вилучена готівка на суму 33 тис. доларів і 40 тис. гривень, які перебували в окремих конвертах із назвами комерційних структур від представників яких вони були потрібні, за місцем проживання посередника - грошові кошти та документи на об'єкти нерухомого майна, недавно придбані посадовою особою комісії.

Реклама:

За матеріалами СБУ прокуратурою Києва щодо посередника порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 (дача хабаря посадовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу, стосовно посадової особи комісії - за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (отримання хабара посадовою особою, яка займає відповідальну посаду).

Слідство триває.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: