До одного з найбільших забудовників України навідалася прокуратура

Вівторок, 8 травня 2012, 19:22

Шевченківська районна прокуратура Києва проводить обшук в офісі будівельно-девелоперської компанії "ТММ" в рамках розслідування кримінальної справи за фактом шахрайства посадовими особами компанії.

Про це повідомила прес-секретар Шевченківського районного управління міліції Києва Наталія Калиновська, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

 "Обшук проводить прокуратура Шевченківського району", - сказала вона.

За її даними, за дорученням районної прокуратури до слідчих дій залучені співробітники відділу по боротьбі з економічною злочинністю Шевченківського районного управління міліції Києва.

Реклама:

Представник прокуратури Києва підтвердив факт проведення обшуків, зазначивши, що слідчі дії проводяться в рамках розслідуваної районною прокуратурою кримінальної справи за фактом шахрайства посадовими особами компанії.

Раніше PR-менеджер компанії "ТММ" Ірина Кисель повідомила УНІАН, що в офісі девелоперсько-будівельної компанії "ТММ" по вул. Володимирській, 49-а, в Києві співробітники управління боротьби з економічною злочинністю проводять обшук і виїмку документів.

"По вул. Володимирській, 49-а, в центральному офісі "ТММ" перебувають представники управління боротьби з економічною злочинністю, вибивають двері у кабінети топ-менеджменту, опечатали комп'ютери. Це розпочалося в обід", - сказала вона.

Кисель відзначила, що працівники пред'явили ордер на обшук, який проводиться на підставі порушеної кримінальної справи за заявою фізичної особи. Інших подробиць справи вона не назвала.

Кисель додала, що в даний момент в офісі знаходяться два топ-менеджери компанії.

Як повідомили у прес-службі Київського відділення зв'язків з громадськістю УМВС України, управління боротьби з економічною злочинністю не причетне до обшуків в офісі компанії.

"Київської міліцією жодних дій не проводиться. Це інші силові відомства", - повідомили у прес-службі.

При цьому в прес-службі не уточнили, які саме силові відомства здійснюють дану операцію.

"ТММ" – девелоперсько-будівельна компанія повного циклу.

Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року.

Основні види діяльності – будівництво житлових комплексів "під ключ", а також офісних, торгових і промислових об'єктів.

З моменту заснування компанія реалізувала 31 проект нерухомості загальною площею понад 600 тис кв. м у Києві, Харкові, Житомирі і Ялті.

Глобальні депозитарні розписки компанії ТММ котируються на Open Market Франкфуртської фондової біржі з травня 2007 року.

Генеральний директор і співвласник компанії "ТММ" Микола Толмачов посів 21 місце в списку найбагатших українців за версією журналу Фокус зі статками в 890 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: