"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В МММ заперечили, що піраміда завалилася

Середа, 30 травня 2012, 18:30

МММ-2011 на своєму сайті розмістило заяву, в якій спростовує інформацію про те, що фінансова піраміда завалилася.

"Зараз ЗМІ активно займаються створенням панічних настроїв серед учасників нашої системи шляхом відвертої брехні про те, що МММ-2011 розвалилося, і сам Мавроді про це оголосив. Нічого подібного система зараз не зазнає", – цитує повідомлення Радіо "Свобода".

При цьому зазначається, що на сьогодні МММ-2011 має "певні проблеми зі збитковими структурами, але над їх вирішенням активно працюють".

"У нашій структурі все відмінно, і всім усе платиться", – підкреслюється в заяві.

Реклама:

Раніше ЗМІ повідомили, що в усіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати вкладів.

Як пише видання "Юрист онлайн", у терміновому порядку припиняють свою роботу офіси і осередки системи МММ-2011, уся готівка, що зберігається в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені і заблоковані.

Як повідомляють самі учасники системи, зв'язок із так званими десятниками і сотниками системи повністю втрачений, виплати справді припинені.

У разі, коли все ж таки вдається зв'язатися з адміністраторами піраміди, вкладники чують однакову відповідь: "Піраміда завалилася, всіх попереджали, грошей немає і не буде".

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг вже не раз заявляла про те, що юридична особа "МММ-2011" не носить статус фінустанови і не має відповідних ліцензій для здійснення діяльності, тобто не може залучати вклади громадян.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: