"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МММ оголосила про призупинення виплат

Середа, 30 травня 2012, 16:36

Засновник фінансової піраміди МММ-2011 Сергій Мавроді у своєму відеозверненні, розміщеному на сайті організації, заявляє про необхідність ввести мораторій на виплати вкладів орієнтовно на 3 місяці.

"Зараз варто було б добровільно ввести мораторій на виплату, не забирати гроша протягом хоча б місяця-двох. Розумію, що звучить страхітливо, але що таке місяць-два? Отримаєте ви всі свої гроші...", - сказав він, відзначивши згодом, що мораторій треба ввести хоча б на 3 місяці, передає УНІАН.

Мавроді заявляє, що вкладники повинні домовитися між собою не забирати гроші з організації.

"Все зараз залежить від вашої поведінки... Треба якнайскоріше перевести все в нормальне русло, і все піде знову чудово", - сказав він.

Реклама:

Як повідомляється у ЗМІ, в усіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати вкладів.

Як пише видання "Юрист онлайн", у терміновому порядку припиняють свою роботу офіси і осередки системи МММ-2011, уся готівка, що зберігається в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені і заблоковані.

Як повідомляють самі учасники системи, зв'язок із так званими десятниками і сотниками системи повністю втрачений, виплати справді припинені.

У разі, коли все ж таки вдається зв'язатися з адміністраторами піраміди, вкладники чують однакову відповідь: "Піраміда завалилася, всіх попереджали, грошей немає і не буде".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: