Янукович вимагає припинити тиск на бізнес - Клюєв

Субота, 26 травня 2012, 12:04

Президент Віктор Янукович зажадав від керівництва правоохоронних та контролюючих органів негайного припинення неправомірного тиску на бізнес.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв, коментуючи останні доручення президента, повідомляє прес-служба Клюєва.

За його словами, керівництво країни прекрасно розуміє, що значні результати дасть реформа всієї правоохоронної системи, але вже сьогодні необхідно жорстко присікати тиск на бізнес, який часто зводить нанівець численні зусилля уряду та парламенту з дерегуляції економіки і спрощення умов ведення бізнесу.

Секретар РНБО зазначив, що керівники правоохоронних органів отримали завдання виїхати в регіони і на місцях ретельно вивчити факти неправомірної діяльності співробітників контролюючих структур, виявити і припинити порушення закону, а порушників жорстко покарати.

Реклама:

Повинна бути серйозно посилена виконавська дисципліна, сказав Клюєв.

Він повідомив, що президент звернув увагу генпрокурора на важливість уважного аналізу скарг і звернень з боку представників малого і середнього бізнесу, а також на необхідність проведення разом з представниками обласних держадміністрацій регіональних нарад з цього питання.

"Йдеться не просто про показові "чистки" у лавах правоохоронців. Президент України говорить про важливість щоденного контролю та особистої участі в цьому процесі керівників силових структур", - пояснив він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: