Азаров поговорив з місією МВФ

П'ятниця, 25 травня 2012, 17:24

Прем'єр-міністр Микола Азаров обговорив у п'ятницю з представниками місії європейського департаменту Міжнародного валютного фонду перспективи співпраці між Україною та МВФ.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"У цьому році відзначається 20-річчя нашої співпраці з Міжнародним валютним фондом. Потрібно якось відзначити цю подію. Наприклад, активізацією нашої співпраці. Також я хочу привітати вас із призначенням керівником місії по нашій країні", - сказав Азаров, звертаючись до керівника місії євродепартаменту фонду Крістофера Джарвіса.

Під час зустрічі сторони відзначили конструктивну роботу МВФ в Україні та обговорили поточні проблеми двосторонньої співпраці.

Реклама:

Окремо сторони зупинилися на нестабільній ситуації на зовнішніх ринках та її можливому впливі на економіку України, а також обговорили можливі шляхи мінімізації негативного впливу на Україну.

Джарвіс, у свою чергу, відзначив, що Україні вдалося досягнути значного поступу в проведенні структурних реформ, "оздоровленні" фінансового сектору та поверненні довіри до банківського сектору.

"У мене склалося враження, що в уряді є рішучість і чітке бачення, в якому напрямку проводити реформи, і я вірю, що ви і ваші міністри, голова Нацбанку, серйозно налаштовані на проведення реформ", - сказав Джарвіс, звертаючись до Азарова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: