Британці говорять про поліпшення умов ведення бізнесу в Україні

П'ятниця, 25 травня 2012, 14:59

Компанія Cadogan Petroleum PLC готова допомогти великим світовим нафтогазовим компаніям вийти на український ринок, з огляду на свій багаторічний успішний досвід ведення бізнесу в країні.

Про це заявив глава компанії Cadogan Petroleum PLC Бертран де Пальєр, передає ТСН з посиланням на тижневик "Коментарі".

"Ми бачимо великі перспективи для співробітництва. Більше того, ми маємо намір виступити в якості посередника в розумінні між великими гравцями в світі і українським урядом", - сказав Бертран де Пальєр.

При цьому він констатував поліпшення умов ведення бізнесу в Україні в останні роки.

Реклама:

"Ми щасливі, що можемо бути почутими, що тепер в Україні нас зустрічають з великим ентузіазмом. Ми бачимо, так би мовити,"прояснення атмосфери", - сказав глава Cadogan Petroleum PLC.

Бертран де Пальєр додав, що в компанії Cadogan Petroleum працюють не тільки іноземні професіонали, а й українці.

"Ми - компанія з українським обличчям і іноземним капіталом. Наші інвестори - дуже сильні гравці на Заході. У нас є група людей з величезним досвідом роботи на західних ринках", - сказав глава Cadogan Petroleum.

Нагадаємо, Бертран де Пальєр також повідомив, що компанія інвестувала близько 500 млн доларів на розвідку і видобуток вуглеводнів в Україні і має намір вкласти ще сотні мільйонів доларів у видобуток природного газу в країні після 2012 року.

Cadogan Petroleum PLC - британська компанія, що займається видобутком нафти і газу в Україну.

Володіє 8 ліцензіями. Акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі.

Сadogan Petroleum заснована в жовтні 2004 року приватними інвесторами для реалізації проектів у нафтогазовому секторі країн СНД.

У червні 2010 року американська компанія SAE Capital Holdings SA стала найбільшим акціонером Cadogan, купивши 29,12% її акцій.

Також відомо, що компанія Kellet Overseas Inc. сконцентрувала 7,57% акцій Cadogan Petroleum plc.

Як повідомлялося, нещодавно Бертран де Пальєр заявляв, що Україна має потенціал потроїти свій внутрішній видобуток газу до 60 млрд кубометрів до 2030 року за допомогою міжнародних нафтогазових компаній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: