Хорошковський пообіцяв підтримку конкуренту Shell

П'ятниця, 25 травня 2012, 10:06

Уряд надасть необхідну підтримку компанії Сhevron.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський під час зустрічі з делегацією компанії Сhevron, передає "Лігабізнесінформ".

За інформацією прес-служби уряду, перший віце-прем'єр позитивно оцінив плани Сhevron щодо швидкого розвитку території Олеської площі, відведеної компанії на умовах угоди про розподіл продукції.

Він зазначив, що уряд буде надавати інвесторам необхідну підтримку, в тому числі, в питаннях гармонізації національного законодавства.

Реклама:

"Уряд зацікавлений у створенні сприятливого інвестиційного клімату. Це - крок до ефективного розвитку енергетичної галузі України, збільшення обсягів видобутку газу, забезпечення енергонезалежності нашої держави", - заявив Хорошковський.

Чиновник висловив надію на успішність розвитку проекту з видобутку газу сланцевих порід.

"Досвід компанії Chevron буде першим. Сподіваюся, він стане успішним і покладе початок ефективної роботи великого іноземного інвестора в енергетичній сфері", - заявив перший віце-прем'єр.

Нагадаємо, переможцями конкурсів з розробки і видобутку вуглеводнів на Юзівському і Олеському ділянках стали компанії Shell і Сhevron.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: