Порошенко думає, що економічні реформи є ефективними

П'ятниця, 25 травня 2012, 09:08

Кроки, що їх реалізує влада в рамках виконання Національного плану дій щодо впровадження економічних реформ, є ефективними і приносять позитивні результати.

Про це заявив міністр економічного розвитку та торгівлі Петро Порошенко під час засідання Ради регіонів, йдеться у повідомленні прес-служби президента, передає УНІАН.

"Заходи, реалізовані в рамках Національного плану, на сьогодні працюють і приносять свої абсолютно об’єктивні результати", - сказав міністр.

Порошенко звернув окрему увагу на те, що прийняття нового Кримінального процесуального кодексу та вдосконалення Митного кодексу також стали вагомим внеском на шляху суттєвого поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Реклама:

"Зараз ми розпочали роботу в уряді щодо забезпечення своєчасного вступу в дію всіх положень Митного кодексу. Це також має продемонструвати великий ефект", - сказав він.

Міністр економічного розвитку та торгівлі, крім того, наголосив, що влада продовжує активно працювати в напрямку дерегуляції економіки та лібералізації дозвільних процедур.

"Робляться кроки щодо дерегуляції, цього тижня був прийнятий закон про підтримку експорту - і він буде направлений на підпис президенту", - зазначив Порошенко.

Міністр підкреслив необхідність забезпечення державної підтримки експортерам і продовження позитивної тенденції щодо автоматичного відшкодування ПДВ.

Водночас, переконаний Порошенко, нині важливо продовжувати наполегливо працювати над механізмами захисту інтересів національних виробників на зовнішніх ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: