В Укрпатенті спростували проведення у них обшуку

Середа, 23 травня 2012, 11:07

У приймальні Державного підприємства "Український інститут промислової власності" (Укрпатент) спростували проведення обшуку на території підприємства.

"У нас звичайний робочий день", - повідомили у приймальні.

Як відомо, раніше "Коментарі" з посиланням на співробітника Укрпатенту повідомили, що до будівлі без будь-яких пояснень вдерлися люди і почали проводити обшук.

Директором Укрпатенту в даний момент є Юрій Петров, якого пов'язують зі спікером ВР Володимиром Литвином.

Реклама:

Нагадаємо, в січні цього року трудовий колектив Укрпатенту звернувся з відкритим листом до президента України, голови Верховної Ради та прем´єр-міністра і готовий почати безстроковий страйк у рамках чинного законодавства.

Основна причина передстрайкової ситуації в тому, що державна система правової охорони інтелектуальної власності опинилася під загрозою знищення.

Трудовий колектив також висловив невдоволення незаконним звільненням директора Укрпатенту Алли Жарінової та всіх її заступників, а також ряд фахівців, які намагалися висловлювати своє обурення з приводу планомірного знищення Укрпатенту.

Крім того колектив одностайно висловив недовіру керівникові Держслужби інтелектуальної власності Миколі Паладію та його заступникам, а тоді т.в.о. директора Юрію Петрову, а також висунув вимоги щодо скасування наказів про незаконні звільнення працівників Укрпатенту.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: