"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Регіоналам" дали 34 мільйони на пляжі, пов’язані з Добкіним та Азаровим

Середа, 23 травня 2012, 09:56

КРП "Протизсувне управління" 21 травня уклало низку угод на берегоукріплювальні роботи на загальну суму 33,73 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Аварійно – відновлювальні роботи на пляжі "Дельфін" від санаторію "Росія" до санаторію "Черноморье" в Ялті виконає ТОВ "Кримбудсервіс – 2007" за 3,95 млн гривень.

Ця ділянка передана на 24 роки в користування ПП "Південно-кримське бюро подорожей", згідно з рішенням Господарського суду АРК від 20 березня 2003 року.

Реклама:

На той час власником компанії був Сергій Тараненко, у минулому відомий як працівник СБУ, директор ЗАТ “Готельний комплекс “Ялта-Інтурист”, депутат кримського парламенту від Компартії.

Берегоукріплювальні роботи від мису Монтодор до мису Мартьян селища Масандра за 6,85 млн гривень виконає ТОВ "Кримбудсервіс – 2007".

Ця ділянка передана в користування ТОВ “Горизонт”, згідно з рішенням Вищого Господарського суду України від 12 січня 2005 року.

До 2008 року одним із засновників цієї фірми був нинішній губернатор Харківської області Михайло Добкін.

Також "Кримбудсервіс – 2007" отримав підряди на берегоукріплювальні роботи в місті Алушта по Професорському куточку вартістю 14,60 млн гривень і Центральній набережній вартістю 3,85 млн гривень.

Ще 1,46 млн гривень компанія отримала за роботу по пляжу від морпорту до санаторію "Росія" (дялінка рятувальної станції) в Ялті.

Одним із засновників "Кримбудсервісу – 2007" є депутат Верховної ради Криму від Партії регіонів Фрунзе Мардоян.

Аварійно-відновлювальні роботи набережної ім. Пушкіна селища Гурзуф за 3,02 млн гривень виконає компанія ТОВ "Стандарт Строй".

Ця компанія раніше вже проводила реконструкцію цієї ділянки.

За інформацією "Дзеркала тижня", найактивніша робота йшла на пляжах, які прилягають до оздоровчого комплексу "Жемчужина Крыма" сина Миколи Азарова – Олексія.

"Стандрат Строй" належить депутату Севастопольської міської ради від Партії регіонів Андрію Григорову.

За неофіційними даними він є близьким товаришем сина прем’єр – міністра Олексія Азарова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!