"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Колеснікова викинуть ще 23 мільйони на рекламу Євро-2012

Понеділок, 21 травня 2012, 12:55

ДП "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт" 18 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Медіапрофіт" на розміщення реклами на іноземних телеканалах в травні-червні щодо проведення Євро-2012 в Україні.

Вартість угоди становила 23 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Замовлено рекламу на трьох міжнародних телеканалах. Метою кампанії є досягнення 20% охвату європейської аудиторії.

Шістдесяти секундні ролики будуть підтримувати і підвищувати обізнаність про проведення в Україні Євро 2012, та міститимуть докладніший зміст щодо культурних, інвестиційних та туристичні напрямків.

Реклама:

Тридцяти секундні популяризаційні ролики стануть основним просуваючим фактором інформаційно-роз’яснювальної компанії для іноземних споживачів на телебаченні.

Десяти секундні та п’яти секундні ролики мають на меті звернення уваги глядацької аудиторії до проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Тамонтен", яке в квітні отримало підряд вартістю 25 млн грн. на розміщення єврофутбольної реклами в українських ЗМІ.

Засновниками "Медіапрофіту" є Олександр Шкаровський та Ігор Пуришев, раніше відомі як керівники комерційної служби телеканалу "1+1".

Згідно з держпрограмою підготовки до Євро-2012, на проведення рекламних кампаній в ЗМІ в 2008-2012 роках виділено 111,46 млн грн. Ще 44,26 млн грн. виділено на статтю "формування позитивного іміджу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: