У групі Фірташа – новий директор

П'ятниця, 18 травня 2012, 16:41

Новим керуючим директором Групи компаній Group DF, яка об'єднує активи бізнесмена Дмитра Фірташа, стане Борис Краснянський, який наразі є керуючим партнером PwC в Україні.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Group DF.

За словами голови ради директорів Group DF Дмитра Фірташа, Краснянський розпочне виконання своїх обов'язків з 1 вересня 2012 року.

Роберт Шетлер-Джонс, який наразі обіймає посаду керуючого директора Group DF, увійде до складу наглядової ради та зосередиться на питаннях міжнародного розвитку групи.

Реклама:

"Краснянський є ідеальною кандидатурою наступника Роберта на посаді керуючого директора на новому етапі розвитку групи - етапі зростання та трансформаційних змін", - прокоментував призначення Фірташ.

За словами Шетлера-Джонса, таке вдосконалення структури менеджменту та приєднання до команди Краснянського дасть змогу групі виконати завдання із досягнення лідерських позицій на міжнародних ринках.

У свою чергу Краснянський зазначив, що тісно співпрацював із топ-менеджерами Group DF у рамках здійснення програми реформування протягом 1,5 року, і його рішення про перехід визначили великі стратегічні плани групи та можливість керувати процесом її виведення на новий міжнародний рівень.

Group DF - приватна міжнародна холдингова компанія, основні інтереси й активи якої зосереджені в таких сферах, як хімічна промисловість, енергетика та енергетична інфраструктура, фінанси й нерухомість.

В Україні група контролює чотири з шести азотних підприємств.

Group DF має закордонні активи в титановій та азотній промисловості і має намір стати великим світовим гравцем на цих ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!