"Чорноморнафтогаз" налітає на 105 мільйонів гривень

Середа, 16 травня 2012, 14:07

ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 8 травня уклало угоди на авіаційне обслуговування, експлуатацію вертолітних майданчиків та закупівлю авіапалива на загальну суму 105,30 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ТОВ "Кребо-Крим" отримає 10,8 млн гривень за авіаапаливо з послугам доставки та заправці. Вартість палива становила 17,15 тис гривень за тонну.

ТОВ "Авіакомпанія "Марс РК" отримає 94,5 млн гривень за послуги з авіаційного обслуговування та експлуатації вертолітних майданчиків "Чорноморнафтогазу" протягом двох років.

Реклама:

Вартість 1 льотної години при виконанні авіаперевезень становила 29,5 тис гривень, вартість 1 льотної години при здійсненні авіамоніторингу газопроводів – 16 тис гривень, вартість утримання одного вертолітного майданчика за місяць – 26, 5 тис гривень; вартість 1 вертолітовильоту – 1,8 тис гривень.

До складу засновників ТОВ "Авіакомпанія "Марс РК" входить Анатолій Кудрін, який понад 30 років керував київським заводом громадянської авіації "410", та Володимир Поляковський, який очолював авіакомпанію цього заводу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!