Уряд повернув громадянам 7 мільйонів гривень за неякісні послуги

Понеділок, 14 травня 2012, 13:11

За результатами ревізій Держфінінспекції на початок травня 2012 року проведено перерахунок вартості фактично ненаданих і наданих не в повному обсязі житлово-комунальних послуг та повернуто громадянам майже 7 млн гривень.

Про йдеться у повідомленні на сайті уряду.

Як повідомлялося, виконуючи доручення Кабінету міністрів щодо контролю дотримання законності органами місцевого самоуправління при прийнятті рішень стосовно підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, Держфінінспекція від початку року проводить відповідну роботу.

"Під час ревізій були виявлені випадки безпідставного збільшення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових споруд за рахунок завищення розміру площі прибудинкової території, підвальних приміщень житлових будинків, території, на якій проводяться заходи з дератизації та дезінфекції тощо. Такі факти встановлено, зокрема, у Дніпропетровську, Рівному, Харкові, Сімферополі, Керчі", - сказано в повідомленні.

Реклама:

За результатами ревізій призупинено дію рішень щодо підвищення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Харківській, Чернівецькій, Донецькій областях, у містах Суми, Херсоні, Чернігові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!