Прокуратура підтвердила обшук офісу "Т.М.М" у Києві

Четвер, 10 травня 2012, 11:33

У Шевченківській районній прокуратурі Києва підтвердили факт обшуку в девелоперсько-будівельній компанії "Т.М.М" в рамках розслідування кримінальної справи.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу прокуратури.

Згідно із повідомленням, співробітники прокуратури спільно з працівниками районного УБЕЗ в рамках порушеної кримінальної справи за фактом шахрайства посадових осіб компанії проводили обшук в її офісі.

Разом із тим, у прес-службі прокуратури не уточнили, про яку протизаконному дію ідеься, і хто з посадових осіб компанії до нього причетний.

Реклама:

Як відомо, девелоперсько-будівельна компанія Фірма "Т.М.М" у вівторок заявила про "неправомірні дії" співробітників УБЕЗ під час проведення обшуків в центральному офісі компанії по вул. Володимирська, 49а.

Раніше в прес-службі компанії повідомили, що під час обшуку представники УБЕЗ зламують двері в кабінети топ-менеджменту і опечатують комп'ютери.

"За п'ять хвилин були зламані двері, і речі співробітників були винесені з кабінетів. Коли ми попросили пред'явити документи, що дозволяють проводити обшук, нам у цьому відмовили", - повідомили в "Т.М.М".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: