"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Албанія закупить українські автобуси і "швидкі"

Четвер, 10 травня 2012, 10:30

Представники уряду та комерційних установ Албанії придбають у Львівського автобусного заводу партію машин швидкої допомоги та міських автобусів CityLaz.

Рішення про укладення договору на постачання продукції було прийняте представниками республіки після відвідин виробництва в Львові, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу компанії.

За словами делегатів, найближчим часом в Албанії почнеться реалізація програми з оновлення парку карет швидкої допомоги.

Вони оглянули зразки медичних машин на заводі у Львові і прийняли рішення придбати першу партію машин у кількості 20 штук для потреб медичної галузі республіки.

Реклама:

Разом із машинами швидкої допомоги в Албанію поїдуть ще 50 автобусів ЛАЗ міського типу із низькою посадкою підлоги.

Вартість співпраці досягає декількох мільйонів євро.

За словами директора торгово-фінансової компанії ЛАЗ Олександра Строганова, нині ведуться переговори про підписання угоди на постачання продукції та вирішується, за якою системою буде проходити її оплата.

Один із варіантів, який розглядають дві сторони - це реалізація машин шляхом надання товарного кредиту.

Згідно із цією системою, підприємство ЛАЗ отримає передоплату за свою продукцію, а решта суми буде розтягнута на тривалий період.

Крім Албанії, свою зацікавленість ЛАЗами уже висловив уряд Угорщини, який також готується до повного оновлення парку машин медичної допомоги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: