"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Каськіва розпочали підготовку Інвестиційного кодексу

П'ятниця, 6 квітня 2012, 17:07 -

Держагентство з інвестицій та управління національними проектами розпочало підготовку Інвестиційного кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба Держінвестпроекту.

"Робоча група Комітету з економічних реформ "Впровадження Національних проектів та інвестиції" прийняла рішення про підготовку Інвестиційного кодексу, який передбачає створення стрункої та прозорої системи законодавства у сфері інвестування", - заявив під час планового засідання Робочої групи Комітету голова Держінвестпроекту Владислав Каськів, якого цитує прес-служба.

"Ми виступили з ініціативою кодифікації всієї системи законодавства, яке стосується інвестицій. Сьогодні, як Ви знаєте, існують десятки різних актів законодавчих, нормативно-правових, які регулюють цю сферу. І у вигляді галузевих законів і у вигляді фрагментарних рішень у різних кодексах. Провівши попередній аналіз, систематизувавши усе це, ми вважаємо, що прийшов час почати цю роботу за участі міжнародних експертів, враховуючі найкращі світові практики. Цей процес буде координуватися агентством", - повідомив він.

Реклама:

Голова Держінвестпроекту відзначив, що до розробки Інвестиційного кодексу будуть залучатися експерти міжнародного рівня.

"Ми прагнемо сформувати якісний продукт, по відношенню до якого ні у кого не буде жодних питань. Тому плануємо залучити до цієї роботи кращих експертів, що є в нашому суспільстві, кращих закордонних фахівців з урахуванням найкращих світових практик", - запевнив Каськів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: