Янукович сподівається на "адекватні" ціни в готелях під час Євро-2012

Середа, 4 квітня 2012, 17:44 -

Президент Віктор Янукович вважає важливим встановлення адекватних цін на проживання в українських готелях під час проведення матчів чемпіонату Європи з футболу.

Про це він сказав під час спілкування з французькими журналістами, які приїхали до України, щоб ознайомитися з підготовкою до Євро-2012, повідомляє прес-служба глави держави.

Янукович нагадав, що в рамках підготовки до цього заходу українська влада "зробила певні кроки", щоб забезпечити адекватну вартість проживання у готелях держави на цей період.

"В Україні діє закон про державно-приватне партнерство, і в рамках цього партнерства під час підготовки Євро-2012 держава зробила все, щоб звільнити власників готелів від податку на прибуток на п’ять років", - наголосив він.

Реклама:

На переконання президента, такий крок з боку держави став стимулом для будівництва готелів.

"І сьогодні у влади є усі підстави звернутися до цих власників, щоб вони встановили під час проведення Євро-2012 адекватні ціни", - зазначив Янукович.

Як відомо, раніше ЗМІ неоднаразово повідомляли про надто завищені ціни на готелі, кімнати в гуртожитках та місця в наметових містечках на час проведення "Євро-2012" в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: