"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Онищенко не знає, коли український сир пустять до Росії

Вівторок, 3 квітня 2012, 19:49

Керівник Федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини Російської Федерації Геннадій Онищенко не береться прогнозувати, скільки часу знадобиться на відновлення постачання українських сирів на російський ринок.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Що стосується термінів - від мене нічого не залежить. Я все сказав, що потрібно. Але, от, як мінімум, два тижні ми втратили. Наші умови відомі, зрозумілі, з ними погодилися. Так що будь ласка - вперед, чим швидше нададуть документи , тим швидше буде доступ", - зазначив Онищенко.

Він нагадав, що наступного разу відвідає Україну наступного тижня.

Реклама:

"Приїду, якщо встигнуть - перевіримо, подивимося, дай Бог, щоб все було нормально. Потім будемо пробні партії запускати знову на ринок, проконтролюємо їх. Я думаю, все налагодиться", - сказав він.

У свою чергу, міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко зазначив: "Сьогодні вже від виробника залежить, як швидко він надасть документи про усунення зауважень, які були. Як тільки будуть ці документи, негайно доступ на ринки буде відкритий, це предмет сьогоднішніх домовленостей".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!