"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Генпрокуратура відхрещується від компанії-піарника для Кузьміна

Вівторок, 3 квітня 2012, 17:30

Генеральна прокуратура заявляє, що ні вона, ні перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не зверталися до компанії Burson-Marsteller UK.

Про це йдеться у відповіді начальника відділу забезпечення доступу до публічної інформації Генпрокуратури Мілевича на запит журналіста "Української правди" Мустафи Найєма.

"На Ваш запит повідомляємо, що Генеральна прокуратура України, перший заступник генерального прокурора України Кузьмін Р. Р. до компанії Burston-Marsteller UK (у документі названо саме так - ред.) не зверталися та контракти не укладали", - сказано у документі.

Раніше "Українська правда" писала, що Партія регіонів найняла і оплатила послуги PR-компанії Burson-Marsteller UK для промоушену Рената Кузьміна у британських ЗМІ. Зокрема, британським медіа пропонували взяти в нього інтерв’ю щодо резонансних кримінальних справ проти екс-чиновників Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Реклама:

Голова фракції Партії регіонів у Верховній раді Олександр Єфремов уже заявив, що його політсила "не має жодних контрактних відносин з британським відділенням компанії Burson-Marsteller UK в Лондон".

При цьому в лондонському офісі PR-агентства на аналогічний запит підтвердили, що Burson-Marsteller справді співпрацює з Партією регіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!