"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ЕП приносить вибачення Вадиму Новинському

Субота, 28 квітня 2012, 16:08

"Економічна правда" знімає з публікації дві частини колонки Володимира Ларцева під назвою "Троїцько-футбольна" афера Новинського".

Після публікації до нас звернулися персонально власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський та представники його девелоперського напрямку (до якого відноситься зокрема компанія "Юджин"). Вони зауважили, що деякі факти з тих, що були приведені у авторських текстах, не відповідали дійсності.

Зокрема, Новинський та його представники наголосили, що вони не отримали від держави обіцяну компенсацію за знесення бізнес-центру "Троїцький" напроти центрального республіканського стадіону України. В той же час, матеріал "Троїцько-футбольна" афера Новинського" був побудований саме навколо того, що бізнесмен отримав таку компенсацію. Зокрема, мова йшла про надання великої земельної ділянки в іншій частині Києва.

Наголосимо, що ані ЕП, ані інші ЗМІ раніше не повідомляли про те, що держава не надала компенсацію. Не повідомляли про це також підприємства Новинського.

Реклама:

Ми приносимо вибачення пану Новинському та іншим персонам, інтереси яких могли постраждати внаслідок публікації матеріалу "Троїцько-футбольна" афера Новинського".

Після травневих свят "Економічна правда" планує зробити розгорнуте інтерв’ю з приводу долі будівлі на Троїцький площі у Києві, приватизації готелю "Спорт" та інших питань бізнесу Вадима Новинського, що набули значного резонансу останнім часом.

Редакція "Економічної правди"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!