Податківці кажуть, що телеканал ТВі "відмив" 2,2 мільйона гривень

П'ятниця, 27 квітня 2012, 17:45

Телеканал ТВі скористався послугами конвертаційно-транзитного угрупування на суму понад 2,2 млн гривень.

Про це повідомляє Державна податкова служба у м. Києві.

"На телеканалі ТВі дійсно проводилась позапланова податкова перевірка, підставою для якої стала постанова слідчого СВ Печерського РУГУ МВС України у м. Києві, винесена у кримінальній справі, порушеній органами прокуратури", - говориться в повідомленні.

Податківці встановили, що телеканал скористався послугами конвертаційно-транзитного угрупування на суму понад 2,2 млн гривень.

Реклама:

За даними відомства, п’ять підприємців, які працюють у "Телекомпанія "Телерадіосвіт" (ТВі) сформували валові витрати товариству шляхом здійснення операцій з надання послуг по обробці інформаційного матеріалу, консультаційних послуг з питань комерційної діяльності, консультаційних послуг зі створення відеоархіву, послуг з використання матеріалів і фінансових ресурсів на загальну суму 5,494 млн гривень.

В межах компетенції податкової міліції, співробітники ДПС встановили місцезнаходження вищевказаних фізичних осіб-підприємців, від яких отримали пояснення.

"Зазначені фізичні особи-підприємці пояснили, що працюють або працювали на ТРК "Телерадіосвіт" та відповідно до своїх службових обов’язків, від імені ФОП надавали ці послуги. Крім того, один з підприємців, згідно з його поясненням, зареєструвався ФОПом на прохання службових осіб телеканалу", - сказано в повідомленні.

Податкова служба Києва повідомляє, що невідомими особами здійснюється тиск та погрози працівникам органів ДПС у м. Києві, направлені на блокування супроводження перевірки.

Нагадаємо, раніше "Українська правда" повідомляла, що співробітники податкової служби навідувалися у помешкання колишніх співробітників телеканалу ТВі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: