Міліція не буде штрафувати Sokol.ua

Вівторок, 24 квітня 2012, 13:54

Інтернет-магазину Sokol.ua не пред'явлені штрафи за результатами перевірки, яку проводив ВБЕЗ Дніпровського району Києва 19-20 квітня.

Про це йдеться в заяві адміністрації компанії, розміщеній на її офіційному сайті.

"За результатами перевірки діяльності до компанії не пред'явлено жодних штрафів, не накладено ніяких санкцій і вже 21 квітня магазин повноцінно відновив свою роботу", - ідеться у заяві.

Крім того, компанія ніяк не пов'язує поточну перевірку з подіями навколо інтернет-магазину Rozetka.ua, а причиною блокування роботи магазину за адресою Русанівська набережна, 20 у Києві 19 квітня називає позапланову перевірку ВБЕЗ Дніпровського району.

Реклама:

Адміністрація компанії зазначає, що такі перевірки не є форс-мажором у роботі магазину.

"Нам було подано направлення на перевірку і пред'явлена вимога надати статутні документи, договори оренди, документи на походження товару, сертифікати якості на товар і дозвільні документи", - наголошується в заяві.

За їх словами, зазвичай, на виконання такого запиту необхідно 2 дні.

"Цього ж разу документи просили надати в терміновому порядку. На момент прибуття в магазин наших юристів всі входи і виходи були опечатані. Проте виїмки документів і конфіскації товару, як писали деякі засоби масової інформації, не було", - сказано в повідомленні.

"Причиною блокування господарської діяльності стала відмова працівників даного магазину надати для ознайомлення документи у відсутності юристів компанії", - повідомляє компанія.

20 квітня близько 13:00 компанія надала повний пакет документів, який запитувався в направленні на перевірку.

"Після того, як документи були перевірені, всі претензії з інтернет-магазину Sokol.ua були зняті і робота магазина була відновлена", - наголошується в заяві компанії.

Як відомо, міліція у п'ятницю, 20 квітня, провела виїмку документів в офісі інтернет-магазину Sokol.ua.

19 квітня податкова міліція порушила кримінальну справу проти директора "Rozetka.ua" за підозрою в ухиленні від сплати податків на суму майже 8 млн гривень.

У рамках слідчих дій податківці провели три обшуки в офісі компанії і три - в складських приміщеннях.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: