"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Енергоатом" зробив замовлень на 136 мільйонів

Вівторок, 24 квітня 2012, 13:40

ДП "НАЕК "Енергоатом" з 4 по 12 квітня за результатами тендерів уклав низку угод на постачання різних товарів та послуг на суму 136,27 млн гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

ПАТ "НВП "Радій" за 74,63 млн гривень поставить чотири програмно-технічні комплекси аварійного та попереджувального захисту для ВП "Запорізька АЕС".

ПАТ "Азовмаш" за 6,98 млн гривень облицює сім контейнерів ССВЯП із захисним кільцем для Запорізької АЕС.

Реклама:

ПрАТ "Сєвєродонецьке науково-виробниче обєднання "Імпульс" за 6,23 млн гривень поставить обладнання та програмне забезпечення, необхідні для доопрацювання системи керування аварією "Теча теплоносія з 1-го контуру в 2-й еквівалентним перетином Ду100 для енергоблоку № 4 ВП "Рівненська АЕС".

ТОВ "НВО "Енергопроект" отримає 28,85 млн гривень за запасні частини до основного обладнання для Рівненської АЕС.

ТОВ "Золотий Екватор" отримає 17,11 млн гривень за 1,3 тис. тонн бензину та дизпалива.

Таож "Енергоатом" замовив послуги мас-медіа на суму 2,46 млн гривень.

ТОВ "Центр обробки інформації "Енергобізнес" отримає 0,72 млн гривень за випуск шести номерів корпоративного журналу "Енергоатом України" раз на дві місяці. 48-сторінковий журнал формату А4 має наклад 4000 екз. Бюджет випуску одного номеру становить 118,8 тис гривень, послуги друку та вартість паперу в цю суму не входять.

Засновниками "Енергобізнесу" є Оксана Лясовська, Тетяна Губанова, Анатолій Половінчик, Олександра Морозва та Олексій Чернявський з інформагентства "Експресінформ".

ТОВ "В4В" Олени Біціган та Юрія Лева отримає 1,75 млн гривень за послуги із розміщення інформації (інформаційні повідомлення, статті, інтерв’ю) про діяльність "Енергоатому" в провідних газетах та журналах: "Сегодня", "Факты и комментарии", "Власть денег", "Деловая столица", "Економические известия", "Дзеркало тижня".

В тому числі кошти виділено на зустрічі керівників "Енергоатому" із журналістами та "моніторинг ЗМІ по інформаційній хвилі після проведеного заходу".

Також "Енергоатом" вимагає погодження матеріалів для друку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!