"Олімпійський" доплатить дніпропетровським 6 мільйонів за охорону та архітектуру

Понеділок, 23 квітня 2012, 13:50

Національний спортивний комплекс "Олімпійський" 12 квітня уклав угоди на послуги охоронців та архітекторів на загальну суму 6,07 млн гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

ТОВ "Київська варта" отримає 3,53 млн гривень за послуги із забезпечення безпеки під час проведення футбольних матчів та масових заходів.

Послуги замовлено для охорони 28 матчів та заходів в 2012 році. Охорону протягом 18 годин в день заходу мають нести до 250 співробітників віком до 40 років.

Реклама:

До охоронної фірми встановлена вимога, що вона для забезпечення можливості відшкодування майнової та іншої шкоди "Олімпійському" має самостійно укласти угоду зі страховою компанією із сумою страхового відшкодування до 1 млн гривень.

Як відомо, в лютому "Олімпійський" уже укладав угоду з "Київською вартою" на послуги охорони вартістю 2,71 млн ггривень. Дані про кількість заходів тоді не повідомлялися.

ТОВ "Київська варта" зареєстроване в 2011 році на киянина Олександра Марусенка. Директором є Андрій Резник, відомий як засновник та директор кількох охоронних компаній у Дніпропетровську, в тому числі "Сонар" та "Легіонер".

Також НСК "Олімпійський" уклав угоду з ТОВ "Дольнік і К" на коригування проектної документації із будівництва та облаштування функціональних зон та схем планування пішохідно-транспортних шляхів із розміщенням автостоянок та об’єктів громадського обслуговування на прилеглих до стадіону територіях.

Вартість угоди склала 2,54 млн гривень.

В обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що розподіл обсягів будівельно-монтажних робіт за чергами зумовлює необхідність внесення відповідних змін у проектну документацію.

Також збільшення вартості проектних робіт обумовлене збільшенням обсягів робіт, збільшенням вартості матеріалів по проекту та збільшенням розміру середньої заробітної плати в будівництві.

Дніпропетровське ТОВ "Дольнік і К" засноване відомим архітектором Олександром Дольніком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: