"Нафтогаз" допустив аудитора від БЮТ до своїх фінансових таємниць

П'ятниця, 20 квітня 2012, 11:57

ПАТ "НАК "Нафтогаз України" 12 квітня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Грант Торнтон Легіс" на послуги з аудиту фінансової звітності, бухгалтерського та податкового обліку вартістю 5,98 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Передбачено надання допомоги в обробці інформації від попереднього аудитора фінансової звітності "Нафтогазу" за 2010 рік за вимогами МСФЗ, допомога в трансформації до вимог МСФЗ щоквартальної фінансової звітності за 2011 і 2012 роки, складеної за вимогами НП(С)БО.

В тендері також брали участь ТОВ Ернст енд Янг Аудиторські послуги" (6,86 млн гривень) та ТОВ "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)" (10,66 млн гривень).

Реклама:

Засновниками ТОВ "Грант Торнтон Легіс" є Клавдія Чосова та Інна Новак, депутат Київради від БЮТ.

Чоловік Інни Віліївни Олександр Чалий в минулому працював заступником голови секретаріату президента Віктора Ющенка, був держсекретарем з питань євроінтеграції, заступником міністра закордонних справ, працював в струткрі "Індустріального союзу Донбасу", коли її основним власником був Віталій Гайдук.

Нині Чалий є надзвичайним та уповноваженим послом України і президентом компанії "Грант Торнтон Легіс".

Нагадаємо, в 2011 році "Нафтогаз України" отримав прибуток 9,15 млрд гривень по українським стандартам бухгалтерського обліку, чистий дохід виріс до 108 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: