Мер Черкас живе за рахунок дружини і сина

Понеділок, 2 квітня 2012, 20:08

Мер Черкас Сергій Одарич у 2011 році отримав 93,6 тис. гривень доходу.

Про це сказано в декларації градоначальника, повідомляє "Дело".

Згідно з декларацією, дохід Одарича за рік виріс на 14 тис. гривень.

Більше "дохідних" статей в декларації Одарича не значиться - він не отримував доходів від дивідендів (процентів, роялті), матеріальної допомоги та доходів від наукової, викладацької, творчої діяльності та авторської винагороди.

Реклама:

"Міський голова Черкас відмовився від деяких надбавок та матеріальної допомоги. Таке рішення він прийняв ще в 2006 році, коли вперше став мером Черкас", - уточнили в Черкаській міськраді.

Виходить, що Одарич живе виключно на заробітну плату - понад 7 тис. гривень.

Серед зобов'язань фінансового характеру: сплата за договором добровільного страхування - 9,921 тис. гривень та на утримання земельної ділянки, будинки, квартири і машини - 25,296 тис. гривень.

Одарич має у власності землю площею 5 тис. квадратних метрів і житловий будинок площею 856,6 кв.м в селі Мошни Черкаського району, а також квартиру в Києві загальною площею 127 квадратних метрів.

У нього також є автомобіль Toyota Camry з об'ємом двигуна 3 тис. куб.см. Члени його сім'ї мають автомобіль Toyota Auris з об'ємом двигуна 1,6 тис. куб.см.

"Великих витрат в минулому році в родині не було, нічого не купували і не продавали, крім довгоочікуваного погашення останньої суми кредиту за будинок в Мошнах. Майно також не змінилося: у власності родини будинок, земельна ділянка в Мошнах, квартира в Києві і два автомобілі. Вся нерухомість була придбана до того, як я став міським головою", - процитувала Одарича його прес-служба.

На відміну від мера Одарича, його родина задекларувала майже мільйон гривень.

Із цієї суми заробітна плата становить 101 тис. гривень і 896,7 тис. гривень - доходи від підприємницької діяльності.

Дружина Сергія Одарича є співзасновником компанії "Венето", вона володіє декількома власними магазинами в Черкасах. Син Андрій також займається бізнесом.

При цьому ані Одарич, ні члени його родини не мають коштів на рахунках у банках та інших фінансових установах, а також цінних паперів.

Як відомо, Одарич в останній раз переміг у виборах мера Черкас в жовтні 2010 року. Його кандидатуру висунула Партія вільних демократів на чолі з Михайлом Бродським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!