"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд дав майже 300 мільйонів на реконструкцію "Українського дому"

Понеділок, 2 квітня 2012, 18:48

Кошторисна вартість реконструкції Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" складе 290,147 млн гривень.

Про це ідеться в розпорядженні Кабінету міністрів "Про затвердження проекту та титулу будівлі "Реконструкція будівлі "Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український дім" на вул. Хрещатик, 2 в м.Києві", повідомляє портал "Дело".

Проект реконструкції "Українського дому" вартістю в минулому році розробив за 8 млн гривень "Науково-дослідний проектний інститут містобудування".

Вже отриманий експертний висновок держпідприємства "Укрдержбудекспертиза", повідомляється в пояснювальній записці до проекту постанови.

Реклама:

Згідно із титулом реконструкції "Українського дому", початок якої запланований на 2012 рік, загальна кошторисна вартість будівельно-монтажних робіт склала 172,15 млн гривень, устаткування - 48,9 млн гривень, пусконалагоджувальних робіт - 2,32 млн гривень. Інші витрати складуть 66,75 млн гривень.

Роботи триватимуть 18 місяців.

Перша черга робіт загальною вартістю 52,7 млн гривень, яка передбачає реконструкцію 1,936 тис. кв. м "Українського дому", запланована на 2012 рік.

Другу чергу з реконструкції 28,109 тис. кв. м вартістю 237,45 млн гривень передбачається здійснити протягом 2013 року.

Забудовником, згідно з даними, виступить держпідприємство "Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український дім". Генпідрядник поки не визначений.

Фінансування робіт із реконструкції об'єкта буде здійснюватися за рахунок коштів держбюджету, ідеться у повідомленні міністерства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!