"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податкова залучила західну компанію до свого реформування

Понеділок, 2 квітня 2012, 15:38

Державна податкова служба спільно з аудиторською компанією PriceWaterhouseCoopers (PwC) розробляє стратегію розвитку відомства на п'ятирічний період.

Про це заявив голова ДПСУ Олександр Клименко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Роботи виконують у два етапи: перший завершиться 1 травня, другий – у жовтні 2012 року.

"Ми сьогодні їх запросили для надання нам послуг із формування головних показників ефективності за кожним структурним підрозділом податкової служби. На основі цих критеріїв буде сформована стратегія як на 2012 рік, так і на п'ять років вперед", - сказав голова ДПСУ.

Реклама:

"У нас сьогодні працюють кращі фахівці PwC, які спеціалізуються на цьому напрямі. І я кажу не лише про українських фахівців, у нас сьогодні працюють експерти з Великобританії, Чехії та інших країн", - зазначив він.

На думку Клименка, така співпраця із незалежними консультантами має бути постійною.

"Зараз ми почали з фундаменту, зі стратегії. Це дуже важливо, адже за мною стоїть 55-тисячний колектив, і я хочу, щоб кожен, приходячи на роботу, розумів - навіщо. І щоб кожен чітко уявляв результати своєї роботи", - пояснив він.

PwC розпочала свою діяльність в Україні в 1993 році. В офісах фірми в Києві, Донецьку, Львові та Дніпропетровську зараз працюють понад 400 осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!