Донецькі, харківські "прокладки" та радянський міністр розділили третину мільярда "Укртрансгазу"

Четвер, 19 квітня 2012, 14:57

ДК "Укртрансгаз" та його дочірні підприємства за результатами тендерів в березні-квітні уклали угоди на постачання товарів та устаткування на загальну суму 315,63 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Донецьке ТОВ "Турботрейд" отримає 77 млн гривень від ВРТП "Укргазенергосервіс" за запасні частини до газоперекачувального агрегату типу ГТК-101.

Єдиним конкурентом було ТОВ "ПромІнвестАвтоматика".

Реклама:

ТОВ "Турботрейд" зі статутним капіталом 42 тис гривень зареєстровано на мешканця Донецьку Андрія Ігнатова.

ТОВ "Промінвеставтоматика" з капіталом 1200 гривень зареєстровано на мешканця Макіївки Олександра Пінчука.

З врахуванням цієї закупівлі ці дві компанії з початку 2012 року отримали підряди "Укргазенергосервісу" на загальну суму 416,98 млн гривень.

ТОВ "МК Інжиніринг" отримає 176,19 млн гривень від "Укртрансгазу" на постачання комп’ютерної техніки.

З врахуванням цієї закупівлі компанія в 2012 році отримала підряди "Укртрансгазу" на суму 276,17 млн гривень.

Нагадаємо, в вересні-жовтні 2011 року ТОВ "МК Інжиніринг" виграло тендери "Укртрансгазу" 214,06 млн гривень.

В грудні "Економічна правда" опублікувала з посиланням на джерело в Державній податковій службі дані, які свідчать, що компанія "МК Інжиніринг" виступала посередницькою структурою при перерахуванні коштів від "Укртрансгазу" на інші компанії, які мали статутний капітал до 1000 гривень.

В той же час змінився склад засновників компанії.

Замість Олександра та Тетяни Морозової засновниками фірми стали Олег Німчук та Михайло Морозов (чоловік Тетяни Морозової).

ТОВ "Українська нафтохімічна компанія – УНХК" отримає 10,39 млн гривень від "Укртрансгазу" за 600 тонн діетіленгліколя.

Основним власником компанії є Борис Коробко, який за радянських часів очолював Держкомітет УРСР по хімічній та нафтохімічній промисловості.

ТОВ "Чед-Насад" отримає 16,05 млн гривень від будівельно-монтажної фірми "Укргазпромбуд" за п’ять зварювальних чотирипостових установок "АСТ-108".

Сімферопольська фірма зареєстрована на харків’янина Олексія Мастєрова.

З врахуванням цієї закупівлі в 2011-2012 роках ця компанія виграла тендери в системах "Укртрнасгазу" та "Укренерго" на загальну суму 202,24 млн гривень.

ТОВ "Видобудлогістика" отримає 36 млн гривень від "Укртрансгазу" за мобільну установку високого тиску з газовим двигуном для перекачки природного газу LMF P-PACK 750. Підприємство зі статутним капіталом 62,5 тис гривень зареєстровано на харків’янина Олександра Станкевича.

Нагадаємо, "Укртрансгаз" є дочірньою компанією ПАТ "НАК "Нафтогаз України", чий департамент забезпечення матеріально-технічним ресурсами, роботами та послугами очолює Сергій Кацуба, депутат Київської облради від Партії регіонів.

Його брат Олександр Кацуба, депутат Харківської міськради від Партії регіонів, працює заступником директора з економічних питань "Чорноморнафтогазу".

Їх батько Володимир Кацуба очолює Дергачівську райдержадміністрацію і є депутатом Харківської облради від Партії регіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: