"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія Пінчука у 2011 році сплатила більше мільярда гривень податків і зборів

Четвер, 12 квітня 2012, 14:56 -

Виплати трубно-колісної компанії "Інтерпайп" у бюджети і позабюджетні фонди всіх рівнів у 2011 році склали 1,256 млрд гривень.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Згідно із повідомленням, зростання відрахувань у порівнянні з 2010 роком становило 18%.

Із загальної суми платежів 991 млн гривень склали податкові відрахування до державного і місцевих бюджетів, 265 млн гривень були перераховані до Пенсійного фонду.

Реклама:

Обсяг податків і зборів, згенерованих і сплачених компанією "Інтерпайп", - на рівні із річними бюджетами великих українських міст, відзначили у прес-службі.

"Так, платежі компанії дозволили б повністю покрити весь бюджет витрат Луганська (близько 1 млрд гривень) або Івано-Франківська (740 млн гривень) на 2012 рік. Або, наприклад, реалізувати програму підвищення енергоефективності Дніпропетровського регіону в поточному році, вартість якої оцінювалася обласними властями в 1 млрд. гривень", - наголосили у компанії.

Міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія "Інтерпайп", яка належить бізнесмену Віктору Пінчуку, входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс в світі.

Продукція компанії постачається більш ніж до 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: