"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

УЄФА стурбована рівнем цін в українських готелях

Четвер, 12 квітня 2012, 11:03

УЄФА стурбована високим рівнем цін у готелях України напередодні Євро-2012.

Про це заявив президент УЄФА Мішель Платіні під час брифінгу на стадіоні "Арена-Львів" у четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми трохи хвилюємося про приводу підвищення цін в українських готелях, але є влада, яка, я думаю, зможе врегулювати це питання", - сказав Платіні.

Він також сказав, що до нього звертаються французькі журналісти і говорять, що в Україні надто високі ціни в готелях, які відлякують їх.

Реклама:

Водночас, віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков зазначив, що журналісти могли б із такою ж наполегливістю поцікавитися у власників готелів, чому напередодні Євро-2012 ціни зросли в кілька разів, і порадив провести з цього приводу журналістське розслідування.

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович доручив Колеснікову та міністру економічного розвитку і торгівлі Петру Порошенку вжити заходів для приведення цін на готельні послуги до економічно обґрунтованого рівня.

За інформацією Всеукраїнської спілки громадських організацій "Рада з питань туризму і курортів" українські готелі на період Євро-2012 завищують ціни в 10-12 разів у порівнянні зі звичайними.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: