"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Депутат відхрещується від розкрадання мільйонів

Середа, 11 квітня 2012, 15:56

Депутат Олександр Шепелев категорично спростовує всі обвинувачення на свою адресу про причетність до розкрадання коштів.

Про це він сказав, коментуючи телефоном заяви начальника головного слідчого управління СБУ Івана Дерев'янка, передає Інтерфакс.

"Я все заперечую, я все заперечую повністю. З жодним із цих банків я не працював", - сказав Шепелев.

Він зазначив, що висловлені на його адресу підозри стали для нього новиною. "Я сиджу в парламенті, а мені помічник дзвонить і каже, що тебе журналісти розшукують", - сказав депутат.

Реклама:

За його словами, до середи (11 квітня) його ніхто не намагався запитувати або допитувати з боку СБУ.

Шепелев припустив, що обвинувачення на його адресу могли бути спробою дати новий інформаційний привід, щоб відволікти увагу ЗМІ від інформації, що з'явилася в пресі, що бізнесмен Павло Борулько обвинувачує окремих працівників СБУ у здирництві.

Депутат повідомив, що в цій ситуації він напише листа главі СБУ.

Шепелев додав, що три-чотири роки тому з подібними обвинуваченнями на його адресу виступав тодішній голова СБУ Валентин Наливайченко, однак через два місяці СБУ вже вибачалася перед ним. "Я вважаю, що ситуація схожа", - сказав депутат.

Він також підкреслив, що перебуває в Києві, у парламенті й не планує нікуди виїжджати.

СБУ підозрює Шепелева в причетності до розкрадання коштів Родовід Банку на суму більше 220 млн гривень, а також в участі разом з Борулько організації розкрадання держкоштів рефінансування Нацбанку на суму 315,3 млн гривень у березні-травні 2009 року.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!