Соратник Яценюка відбився від рейдерів

Вівторок, 10 квітня 2012, 18:07

Приватне акціонерне товариство "Стальканат-Силур" відбилося від спроб рейдерського захоплення підприємства.

Про це розповіло агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до керівництва заводу.

За словами співрозмовника агентства, наразі у структурі підприємств, пов'язаних із заводом, триває реорганізація, яка дасть змогу закріпити власність заводу за його нинішніми власниками.

Крім того, співрозмовник зазначив, що стосовно слідчого ГУ МВС України в Одеській області, яка ініціювала проведення слідчих дій стосовно заводу, його власників і керівництва, найближчим часом може бути порушено кримінальну справу за фактом службового підроблення.

Реклама:

"Наразі відбувається перевірка, 13-го числа вона вийде з відпустки, й тоді вирішуватиметься її доля", - сказав співрозмовник агентства, додавши, що перевірка також триває і щодо слідчого прокуратури Одеської області, який розслідував цю справу й ініціював обшуки на підприємстві.

Водночас у прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що вони не мають інформації про перевірку щодо співробітника міліції та співробітника прокуратури, які розслідували кримінальні справи стосовно "Стальканату".

Проте додали, що розслідування кримінальних справ проти керівництва заводу наразі значно не зрушилося.

У відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Одеській області з цього питання отримати коментар поки що не вдалося.

Керівництво "Стальканат-Силуру" на початку серпня минулого року заявило, що підприємство протистоїть рейдерському захопленню. При цьому, за словами голови наглядової ради ПрАТ Володимира Немировського, у своїх діях рейдери використовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що раніше лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляв, що обшуки у "Стальканат-Силур" - це спроба тиску на партію, оскільки власники заводу очолюють її обласну організацію.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: