"Задній хід" туроператора обвалив ціни на готелі у Харкові до Євро-2012

П'ятниця, 9 березня 2012, 15:12

Харківські готелі знизили ціни на номери на період проведення Євро-2012.

Про це заявив директор департаменту з питань підготовки Євро-2012 міськради Олександр Нечипоренко, повідомляє портал "Україна-Євро2012".

За його словами, відмова офіційного оператора УЄФА TUI Travel від бронювання деяких харківських готелів дозволила знизити ціни.

"TUI Travel відмовилася бронювати номери в готелях "Вікторія", "Глорія", "Національ", "Баден-Баден", "Космополіт", "Сафарі", "Парус Максі", "7 Вітрів", "Соснова гірка", "Арена", "ЗС Клуб", а також у гуртожитках Національного університету "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого" та Харківської академії міського господарства", - зазначив Нечипоренко.

Реклама:

Рішення туроператора пояснюється тим, що в контракті була передбачена можливість відмовитися від бронювання номерів до 1 березня.

Це пов'язано з тим, що до Харкова приїде менше цільових груп УЄФА.

"При цьому вихід на ринок практично 3 тис. номерів у наших готелях дозволив значно знизити ажіотаж навколо цін і полегшити пошук доступного житла для іноземних вболівальників", - пояснив директор департаменту.

Водночас компанія TUI Travel підтвердила бронювання номерів майже в 20 інших харківських готелях: Kharkiv Palace, Superior Golf Hotel, Carnaval Resort, "Британія", "Мир", "Харків" та інших.

За словами Нечипоренка, відмова TUI Travel від бронювання дозволила знизити ціни в харківських готелях. Середня ціна зараз становить 40-60 євро за номер.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: