Путін починає консультації щодо складу уряду. Оновлено

Четвер, 8 березня 2012, 14:15

Новообраний президент Росії Володимир Путін має намір найближчим часом приступити до консультацій з питань формування майбутнього уряду.

Про це він заявив у четвер на зустрічі з чинним президентом РФ Дмитром Медведєвим, повідомляє РІА "Новости".

Медведєв привітав Путіна з обранням на посаду глави держави. Після цього майбутній президент Росії подякував Медведєву і всім, хто взяв участь у виборах.

"Ми тільки вчора на нараді у вас визначалися з економічним розвитком країни. І, звичайно, головне завдання для нас у сфері економіки - зберегти макроекономічні показники, наші тенденції, хороші тенденції, які ми набрали за останні роки, навіть незважаючи на кризові явища в економіці", - зазначив Путін.

Реклама:

"Ми з вами разом сформулювали соціальні завдання, і вони можуть бути вирішені виключно на базі забезпечення темпів зростання економіки. Вчора ми практично почали цю роботу з приводу того, що і як ми повинні робити, робити разом, як і домовлялися. Сьогодні приступаємо до консультацій з питань, що стосуються формування майбутнього уряду", - додав він.

Очікується, що після інавгурації Путіна Медведєву запропонують посаду прем’єра (про цю ініціативу незадовго до дня виборів повідомив нинішній глава уряду), повідомляє Радіо "Свобода".

Крім того, напередодні у бесіді з журналістам Путін не виключив, що у складі нового уряду посаду може отримати й колишній кандидат у президенти, бізнесмен Михайло Прохоров.

Водночас, офіційної пропозиції, за словами Путіна, Прохорову з цього приводу поки не робили.

Медведєв і Путін перебувають у Сочі з робочим візитом. На гірськолижний курорт Червона Поляна вони прилетіли напередодні, тут у них відбулася зустріч з колишнім прем'єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі, який перебуває в Росії з приватним візитом.

Чинний і обраний президенти РФ пообідали зі своїм гостем в одному з кафе гірськолижного курорту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!